Искаш твоят бал да бъде различен от всички останали?

Всеки край е ново начало! Абитуриентският бал е едно от най-веселите и запомнящи се събития в живота на всеки млад човек. Абитуриентите се стремят да бъдат красиви, различни, уникални. А празненствата са пищни и забавни.

Искаш твоят бал да бъде различен от всички останали?

Е, ето как ние ще помогнем. Освен във фото и видео заснемането, Цветко Студио се стреми да се развива и с нови неща. Това ни отличава от конкурентите ни. Екипът ни знае как да ви съдейства с организирането на един страхотен бал!

1.Арт фотосесия

Сигурно се чудите как едни снимки могат да бъдат „арт“? Нека да ви обясним. За да изглеждат снимките „магически“, използваме допълнителни източници на светлина. Тези източници представляват светлинни модификатори със светкавици. По този начин снимките стават различни от обикновените. Сенките са по-дълбоки, а отблясъците - по-ярки. А когато един абитуриент е заобиколен от светкавици, той наистина ще се почувства като фотомодел!

2.Какво би създало по-хубава атмосфера на вашето парти от ефектното осветление?

Ефектното осветление е нещо ново и все по-достъпно. Многоцветните статични лед прожектори превръщат всеки ресторант в приказен, а когато стане време за купон, движещите глави оживяват и е гарантирано, че няма да остане човек, който да не се забавлява!

3.Представете си докато танцувате бавен танц с кавалер, дама или родител да стъпвате върху облаци.

 

Имаме добри новини. За това също можем да се погрижим. С помощта на специална машина, която използва сух лед, можем да направим облаци, оставащи на земята, така наречения "нисък пушек".

4.Може би сте огън абитуриент?

Цветко Студио предлага горящи букви. Можем да запалим инициалите или цялото ви име. Надписът гори от 3 до 4 минути и е подходящ само за открити пространства. Чудесен момент гостите ви да се насладят на огнено шоу на открито!

5.Сценични фонтани.

Сценичните фонтани са подходящи както за открито, така и за закрито. Те са бездимни и може да изберете различна височина и времетрайност. Запалването става дистанционно. Можем да запалим до 8 бр. едновременно.

Натисни тук, за да се свържеш с нас и да ни попиташ относно цени и свободни дати!