Сватбена фотография

Има специални моменти, които никога не се повтарят. Нашата цел е да запечатаме тези моменти по възможно най-красивия начин. С над 10 години опит в сферата на фотографията и видеографията, ние знаем как да запазим вашите спомени вечни! 

Видео заснемане

Нека да ви разкажем малко и за видеозаснемането, което предлагаме! Използваме 4к видеокамери, за да видите дори най-малкия детайл в картината. За заснемане на някои от сцените използваме специална триосова стабилизация, наречена още "гъмбъл". Също така разполагаме с дрон, който заснема кадри в 5.4к резолюция. За да направим максимално добър краен продукт, използаме безжични звукови предаватели, които изпращат звука от пулта на DJ-я или оркестъра, директно към нашите камери.

 

Заснемане с дрон

Заснемането с дрон предлага визия много по-различна от стандартната. Дронът може да се използва не само за живописни кадри от високо, но и за заснемане на наземни, интересни и различни сцени.

Колко струва?

Това е най-често задаваният въпрос. Цената зависи от:

-Къде ще се състои събитието

-Колко часа ще бъдем ангажирани

-Техника, която се използва

-Трудност на изпълнение на задачата 

-Транспортни разходи 

 

За повече информация, относно цени и свободни дати, ще се радваме да се свържете с нас на номер 0895451734, а за да разгледате как работим посетете фейсбук страницата ни: Цветко Studio