Как да изберем сватбен фотограф и видеограф?

Ако ви предстои сватба и все още не сте си наели фотограф, който да заснеме този специален момент, то тази статия е за вас. Ние ще Ви представим няколко ориентира, които да Ви помогнат в този избор.

1.Какъв стил снимки харесвате

    Най-важното нещо при избора на фотограф и видеограф е да прецените дали неговият стил Ви допада. Разгледайте портфолиото му и ако харесате направените снимки или видео от него, то най-вероятно ще харесате и нещата, които ще получите от вашия сватбен ден. Не очаквайте фотограф с изграден стил да постигне нещо коренно различно от представите му.

    /Всички снимки в блога са заснети от нас/

    2.Опитът

      Фотографията е изкуство, което се създава в изключително динамична и непредвидима среда. Пример за това са лошите метеорологични условия, лошо осветление, промяна в графика и така нататък. От най-голяма помощ  в тази ситуация е неговият богат опит.

      В предварителна среща или по време на събитието опитният фотограф/видеограф може да Ви даде много полезни съвети. 

      Нашият екип има богат над 10-годишен опит и може да се справи във всяка ситуация.

      3.Техника

        Техниката, която използва фотографът/видеографът е от много голямо значение. Постоянно излизат все по-нови и по-иновативни технологии. Използването на съвременна техника означава, че снимките или видеото ще бъдат максимално ясни, детайлни и добре изглеждащи, особено в слабо осветени сцени.

        Нашият екип, например, използва най-новата, така наречена R-серия на марката Canon за заснемане на снимки, а за видео използваме 4к видеокамери, за да видите дори най-малкия детайл в картината. За заснемане на някои от сцените използваме специална триосова стабилизация, наречена още "гъмбал". Също така разполагаме с дрон, който заснема кадри в 5.4к резолюция. За да направим максимално добър краен продукт, използаме безжични звукови предаватели, които изпращат звука от пулта на DJ-я или оркестъра, директно към нашите камери.

        4.Предварителен разговор или среща

        Направете уговорка за среща или разговор по телефона, за да уточните детайлите, как ще протече сватбата, какви са вашите очаквания. Поинтересувайте се какъв е срокът за обработка на материала.

        Може да намерите още информация за това как работим като натиснете тук

        Разберете как може да направите вашата сватба вълнуваща и незабравима тук.