Кои са най-впечатляващите подаръци за 8-март?

На 8-ми март честваме деня на жената. Майката е един от най-скъпите ни хора, независимо на колко години сме. Чудите се какво да и подарите и как да я зарадвате? Е, ето няколко оригинални идеи за подарък, които предлагаме:

1. Чаша със снимка

Покажете на вашата майка, съпруга, сестра или любима, че я цените и обичате, като и подарите една от нашите чаши, направени със специален дизайн по случай празника. Така, винаги, когато пие любимата си напитка, ще се сеща за Вас! 

2.Дъска с правилата на мама

Ако имате чувство за хумор и обичате да се шегувате, то дъската е идеалния подарък. Нека все пак да не забравяме кой е шефът вкъщи!

3.Възглавница със снимка или послание

Колко мило би било любимият човек да заспива и да се събужда с мисълта за Вас и Вашата обич. Нека Вашият подарък да напомня за обичта Ви, дори когато Ви няма! 

4.Камък с ваша снимка

Един страхотен начин да увековечите момент или събитие. По този начин Вие ще подарите спомен, емоция и радост, която ще остане много, много дълго време!

5.Гравирана снимка с календар

Лазерно гравирано дърво с Ваша снимка и дата е страхотен и естетичен подарък.

6.Ключодържател с ваша снимка

Ценител сте на малките неща? Е, имаме нещо и за Вас. Ключодържателят е нещо малко, но по този начин винаги ще има ваша снимка в джоба си.

7.Гравирана дъска

Освен добра майка, може би е и добра домакиня? Имаме идеалния подарък за всяка жена, която обича да готви! 

Това са само част от нашите многобройни предложения за подарък по случай 8-ми март. За да видите тези и още артикули натиснете тук.

Подарете спомен!