Кои са най-желаните подаръци за св.Валентин?

Най-добрите идеи за подарък за св.Валентин!

Св.Валентин, по-известен като празника на любовта, се празнува всяка година на 14-ти февруари. Това е един прекрасен повод да зарадваш половинката си, като и подариш нещо оригинално и специално. Питате се как да го направите? Е, ние сме готови да Ви помогнем с нашите сантиментални предложения:

1. Камък с ваша снимка във формата на сърце

Няма нищо по-хубаво от това да подарите ваши общи снимки, но да са поднесени по специален начин. Ние знаем колко е важно за вас да подарите нещо вълнуващо, затова работим с най-качествените материали на пазара и наистина ще бъдете удивени от качеството на продуктите.

2. Пъзел с ваша снимка

Представете си колко романтично ще бъде да подарите на половинката си разглобен пъзел и заедно да го наредите. Това е подарък, който би бил подходящ както за мъж така и за жена.

3. Ключодържател с ваша снимка

Половинката ви е ценител на малките неща? Е, имаме нещо и за вас. Ключодържателят е нещо малко, но по този начин винаги ще има ваша снимка в джоба си.

4. Гравирана запалка

Може би половинката ви е страстен пушач? Подарете му метална гравирана запалка. Нека всеки път, когато пали цигара, си спомня кой е запалил сърцето му!

5.Възглавничка с ваша снимка

Специална възглавничка с пайети. Когато прокарате ръка по пайетите, магически ще се появи вашата снимка! 

Това са само част от нашите многобройни предложения за подарък по случай св.Валентин. За да видите тези и още артикули натиснете тук.

Фотоподаръците ни са подходящи за хора, които ценят красивите неща, носещи емоционално въздействие!